Известие

Collapse
No announcement yet.

Смяна на задна броня

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Смяна на задна броня

Колеги, здравейте!

Пиша по малко неприятен случай.
    Миналата седмица на една пешеходна една женица се паркира в задницата ми и сега ще ми се наложи да си сменя задната броня. Като цяло щетите не са тежки, но цялото ходене по мъки със застрахователи и т.н. е неприятно.

Пиша ви за съвет за сервиз, както и за съвет дали да си поръчам оригинална броня по Алфа или някакви OEM части, защото има и такива и разликата в цените е в пъти.

Благодаря!

П.С.

Благодаря и на незнайния колега, който ме видя докато се разправяхме с жената на пешеходната и спря да пита дали всичко е наред =)
    Alfa Romeo Giulia 2.0 200 Bhp Super

Оригинална - скъпа. И пак трябва боя. ОЕМ - може да не пасне. Втора употреба - трудно май. Тази броня се лепи, дори и да е много и става като нова. Обади се на Ники - 0877777027 - при него и лепят брони. Днес лепяха една, ставаше като нова. И за да не е реклама - има и други колеги, занимаващи се с това, но не им знам координатите, че на бащата аз ги лепя
    Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
    156 1.8TS 16V (01.2001)
    147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
    0879369082

Comment

Колеги, колата ми скоро излезе от сервиза и благодарение на момчетата от Рок енд Рол сега отново е като нова. Едно ГОЛЯМО благодаря!

Comment

Първоначално публикувано от Mirwais Покажи съобщение
        Колеги, колата ми скоро излезе от сервиза и благодарение на момчетата от Рок енд Рол сега отново е като нова. Едно ГОЛЯМО благодаря!
        С теб ли се засякохме там преди 3-4 дни Аз си взимах моята и ти дойде за твоята................
        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
          С теб ли се засякохме там преди 3-4 дни Аз си взимах моята и ти дойде за твоята................
          Възможно е, колега. В бързането за бачкане въобще не съм се усетил

Comment

Working...
          X